7.12.16 | ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2016:Η εμπορική επιτυχία της έκθεσης σηματοδοτεί την αρχή της ανάκαμψης για τον κλάδο.
 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ 2016 :
Η εμπορική επιτυχία της έκθεσης σηματοδοτεί την αρχή της ανάκαμψης για τον κλάδο.Από τις 30 Νοεμβρίου μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου, χιλιάδες επισκέπτες παρευρέθηκαν στο Ναυτικό Σαλόνι, την κορυφαία και μεγαλύτερη ναυτική έκθεση στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό.

Φέτος, το Ναυτικό Σαλόνι παρουσίασε περισσότερες συμμετοχές εκθετών και μεγαλύτερη ποικιλία και αριθμό σκαφών από τις προηγούμενες πρόσφατες διοργανώσεις. Το εμπορικό ενδιαφέρον ήταν αυξημένο και ουσιαστικό, καθώς κατά τη διάρκεια της έκθεσης δόθηκαν παραγγελίες και επιτεύχθηκαν σημαντικές συνεργασίες τόσο από επαγγελματίες όσο και από ιδιώτες που αγαπούν τη θάλασσα αλλά και τις απολαυστικές δραστηριότητες που αυτή προσφέρει.

Η εμπορική αποτίμηση των 5 ημερών ήταν ιδιαιτέρως θετική γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις πως το κλίμα στο συγκεκριμένο κλάδο έχει αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο με αποτέλεσμα η αγορά να ανεβαίνει με σταθερά βήματα.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστος Λαμπρίδης τόνισε τη σημασία της Ναυτιλίας για την ελληνική οικονομία, καθώς και την ανάγκη στήριξης όλων των κλάδων που σχετίζονται με τη Ναυτιλία και τον Τουρισμό. Δύο τομείς που μπορούν, με τη σωστή δόμηση, να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας ολοκλήρωσε την ομιλία δηλώνοντας πως η στενή συνεργασία με τον ΣΕΚΑΠΛΑΣ είναι απαραίτητη για τη ανάπτυξη του κλάδου και πως ο Υπουργός Ναυτιλίας έχει δώσει κατευθύνσεις για την υποστήριξη των κλάδων αυτών που θα αποτελέσουν βασικά στηρίγματα της Ελληνικής οικονομίας.


Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές - εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών  οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων,  λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ.Σχετικά με την EXPO ONE
Η EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων, έχει σαν αντικείμενο τη διοργάνωση εκθέσεων. Εδώ και 16 χρόνια διοργανώνει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι και το Ανοιξιάτικο Ναυτικό Σαλόνι.
 
Website:www.athensboatshow.gr   FB: www.facebook.com/athens.boatshow.gr
 
 
30.11.16 | Το ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ είναι εδώ! Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Χρήστος Λαμπρίδης, ΓΓ Υπ. Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών
H κορυφαία έκθεση για τους λάτρεις της θάλασσας είναι εδώ!

30 Νοεμβρίου - 4 Δεκεμβρίου 2016

Η έκθεση θεσμός για τους λάτρεις της θάλασσας, το Ναυτικό Σαλόνι, θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό και θα παρουσιάσει για ακόμη μια χρονιά  ποικιλία ναυτικών προϊόντων και υπηρεσιών.  Η ναυτική έκθεση θεσμός ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μια επιτυχημένη εμφάνιση, αποδεικνύοντας τώρα περισσότερο από ποτέ, ότι το σκάφος και η θαλάσσια αναψυχή παραμένουν ένας ακαταμάχητος συνδυασμός για όλους τους λάτρεις της θάλασσας!
Δίνοντας βήμα και προτεραιότητα στον τομέα της ναυτικής μας κουλτούρας, το Ναυτικό Σαλόνι κάνει προσωπικό του στοίχημα την επιτυχία και ετοιμάζεται πυρετωδώς να δώσει ξανά πνοή στον κρίσιμο κλάδο της θαλάσσιας αναψυχής, ενθαρρύνοντας όλο τον κόσμο να ασχοληθεί με ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της πατρίδας μας. 

Με την παρουσία του θα τιμήσει την έκθεση ο κ. Χρήστος Λαμπρίδης, Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής τελώντας τα εγκαίνια την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 6:30μμ.

Για πέντε ημέρες λοιπόν από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 4 Δεκεμβρίου με μια ποικιλία σκαφών, ναυτικών υπηρεσιών και προϊόντων για τα σκάφη, τα θαλάσσια σπορ και το ψάρεμα, το Ναυτικό Σαλόνι μας περιμένει όλους να μας μυήσει στον ελκυστικό υδάτινο κόσμο. Ένα Σαλόνι για όλους αφιερωμένο σε έναν κλάδο με εθνική σημασία, που στοχεύει απευθείας στην καρδιά όσων αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και το θαλάσσιο τουρισμό, αλλά και όσων ασχολούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά με το boating, τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση.

Το Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ).

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης:
www.athensboatshow.gr

Διάρκεια έκθεσης:             30 Νοεμβρίου-4 Δεκεμβρίου 2016
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:     Καθημερινές: 16:00 - 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:30

Σχετικά με τον Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.ΚΑ.ΠΛ.Α.Σ-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές - εντολοδόχους, εισαγωγείς και εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης, εξαρτημάτων και παρελκομένων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών  οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων,  λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυταθλητισμού, κ.λπ.

Σχετικά με την EXPO ONE

Η EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων, έχει σαν αντικείμενο τη διοργάνωση εκθέσεων. Εδώ και 16 χρόνια διοργανώνει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι και το Ανοιξιάτικο Ναυτικό Σαλόνι.

 

Showcases

Background Image

Header Color

:

Content Color

: